неділю, 10 квітня 2022 р.

Тест-гра "Синій птах"

 

Незвична тест-гра. Ну що,  пограємо? Дамо розправиться крилам своєї фантазії. Сядьте зручно, відкрийте посилання https://youtu.be/9V1rNDwaM9c  Прикрийте очі та дайте волю своїй фантазії
Коментар до тесту Птах, який залетів до вашої кімнати, є символом удачі, Однак те, що він постійно змінює колір, викликає занепокоєння, змушуючи згадати про те, що все у цьому світі мінливе і наводить на думку, що в якийсь момент удача може відвернутись.  Ваша реакція на цю ситуацію демонструє те, як ви реагуєте на труднощі, стреси й невизначеність в реальному житті.

1.    Ті, хто сказав, що птах залишився чорним, дивляться на життя песимістично. Ви схильні вважати, якщо ситуація одного разу погіршилася, то вона вже ніколи знову не нормалізується. А може, не варто сприймати життя так похмуро? Можливо, вам слід спробувати міркувати так: якщо все так погано, то гірше вже не буде. Пам'ятайте, немає дощу, який не закінчився б, і немає ночі, після якої не настав би світанок.

2.    Ті, хто сказав, що птах знову став синім, – практичні оптимісти. Ви вірите в те, що життя – це суміш хорошого й поганого, що не варто боротися з цією реальністю. Ви сприймаєте неприємності спокійно й дозволяєте подіям відбуватися своєю чергою без зайвого занепокоєння й стресу. Таке сприйняття дає вам змогу благополучно пережити хвилі лиха й не давати їм захопити себе.

3.    Ті, хто відповіли, що птах став білим, у стресовій ситуації поводять себе спокійно та рішуче, не піддаються паніці. Ви не витрачаєте час на хвилювання й нерішучість, навіть під час кризи. Якщо ситуація стає занадто кепською, ви відчуваєте, що найкраще вчасно припинити цю невигідну справу й пошукати інший шлях до своєї мети, ніж заглибитися в нікому не потрібну проблему.  Цей підхід означає, що все відбувається начебто природно й так, як ви цього хочете.

4.    Тих, хто сказав, що птах став золотим, можна описати словом «безстрашний». Ви справді смілива, відважна людина, для якої будь яка чорна смуга є злітною. Для вас кожна криза – як трамплін для подальшого розвитку. Вас можна порівняти з Наполеоном, який сказав: «Неможливо – це не французьке слово». Ви ініциативні, завжди готові діяти. І це чудово. Проте, будьте обережні. Не давайте своїй безмежній упевненості взяти над вами верх. Межа між безстрашністю й нерозсудливістю – тонка.


Немає коментарів:

Дописати коментар