середу, 6 травня 2020 р.

"Щоб здійснити мрію, потрібно володіти нею ... У тебе має бути образ, повинна бути пристрасть, повинно бути бажання ..." Еф

У кожного з нас є свої потаємні мрії, такі особливі і неповторні. Мрії перетворюють  буденність у яскраві, сповнені радості моменти. Всі ми  мріємо, незважаючи ні на що, і всі ми хочемо, щоб наші мрії здійснювалися. А знаєте, що мрії збуваються варто лише цього дуже захотіти! І ще трішки повірити  у себе і свої сили  та рухатись вперед, до чогось вищого, кращого.  Зрозуміти свої потреби та бажання, повзаємодіяти зі своєю мрією допоможе вправа «Мрія мого життя», автор Стреж Л.

Для цієї вправи потрібно різні матеріали, які є вдома: картон, гудзики, камінчики, макарони, бісер, пластилін, фольга, будь що.

1. Важливо максимально проявити творчість, заспокоїтися, помріяти, повзаємодіяти зі своєю мрією. Подумайте про своє важливе бажання. Проговоріть його, озвучте. Ще краще запишіть його на аркуші паперу та покладіть перед собою.

2. Перевірте ваше бажання на питання:

      1. Воно відноситься до вас і не зачіпає конкретних людей? Так.

      2. Ви зможете жити, якщо бажання не збудиться? Так.

      3. Бажання висловлює те, чого хочете, а не те, чого боїтесь? Так.

      4. Бажання ваше, а не тому, що так в усіх і так прийнято? Так.

 3. Наберіться енергії для виконання свого бажання (заспівайте, порухайтесь, потанцюйте, пограйте на музичному інструменті)

 4. Зануртеся у свої почуття і побачте образ бажання, який диктує вам ваша свідомість. Зробіть макет бажання.

Важливо! Робота буде завжди правильною. Бо це ваше бачення. То ж бажаю кожному успіху! Поїхали до країни фантазії та мрії!


Немає коментарів:

Дописати коментар